Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@04:30:30 GMT

پنجمین دوره نانو استارت آپ آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۰۱۳۰۲

پنجمین دوره نانو استارت آپ آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، عماد احمدوند رییس گروه ترویج ستاد توسعه فناوری نانو روز شنبه در اختتامیه جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو افزود: این رویداد پایان مسابقه ملی فناوری نانو و آغاز رویداد نانو استارت آپ است. گام بعدی مسابقه ملی فناوری نانو حرکت در جهت توسعه فناوری است.

وی با تاکید بر اینکه رویداد مسابقه ملی فناوری نانو متمرکز بر یادگیری در حین اجرا است، بیان کرد: این ستاد در برگزاری برنامه‌های دانشجویی سعی در فراهم کردن فرصت‌هایی متناسب با توانمندی‌های دانشجویان در مسیر یادگیری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آنچه که در آموزش های رسمی از ابتدایی تا پایان تحصیلات تکمیلی مشاهده می شود تمرکز بر آموزش یک طرفه است و فرصت برای یادگیری کمتر در برنامه‌های مراکز آموزشی دیده شده است.

احمدوند گفت: در ستاد نانو سعی شده در حد بضاعت و توان فرصت‌هایی برای یادگیری عملی فراهم کنیم، شاید دانشجویان شرکت کننده در این رویدادها متوجه نباشند، ولی تفاوت جدی میان دانشجویان آموزش دیده عملی با دانشجویان با نمرات بالا فارغ التحصیلی در فضای کسب و کار وجود دارد.

وی تاکید کرد: متاسفانه برخی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری قادر به انجام کارهای محول شده به آنها نیستند. حضور آنها در چنین رویدادهایی فرصت کوچک برای بروز توانمندی‌های آنها خواهد بود؛ چرا که صادرات محصولات "های تک" بیشتر از میان کسانی است که کار عملی دانشجویی را تجربه کرده‌اند.

رییس کارگروه ترویج و آموزش ستاد توسعه فناوری نانو ادامه داد: برنامه‌های دانشجویی فرصت جدی برای یادگیری و رشد دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر است و بر این اساس در مسابقه ملی فناوری نانو تلاش شده تا دانشجویان را در جهت توسعه فناوری قرار دهیم و رویداد نانو استارت آپ نیز به همین منظور پیش بینی شده است.

احمدوند رویداد نانو استارت آپ را رویدادی برای توسعه فناوری برگزیدگان مسابقه ملی فناوری نانو دانست و افزود: این برنامه حمایتی یک تا دو ساله است تا ایده‌های برتر به محصول تبدیل شوند و راه راهیابی افراد به نانو استارتاپ شرکت در مسابقه ملی فناوری نانو است. امروز پنجمین دوره نانو استارت‌آپ آغاز می‌شود، حضور در این رویداد مقدمه ای برای تبدیل شدن دانشجویان به فناور سطح یک است.

نانواستارت آپ یکی از برنامه‌های حمایتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است که با هدف رشد و پرورش تیم‌های توانمند و رساندن ایده‌های مبتنی بر فناوری نانو به "پروتوتایپ" (نمونه اولیه) در قالب برنامه‌ای یک ساله اجرا می‌شود.

برچسب‌ها فناوری نانو دانشجو استارتاپ ستاد ویژه توسعه فناوری نانو دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فناوری نانو دانشجو استارتاپ فناوری نانو دانشجو استارتاپ ستاد ویژه توسعه فناوری نانو دانش بنیان ها مسابقه ملی فناوری نانو توسعه فناوری نانو نانو استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت کشورهای غربی نه تنها جنگنده‌های اف-۱۶ بلکه تسلیحات دیگری را نیز به اوکراین ارسال خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، «ژنرال چارلز براون» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده طی جلسه‌ای در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا عنوان کرد: «ما فقط قرار نیست اف-۱۶ها را به اوکراین ارسال کنیم؛ بلکه خلبانان را آموزش خواهیم داد، هم‌چنین بحث آموزش نگهداری این جنگنده‌ها و ارسال سیستم‌های تسلیحاتی دیگر نیز مطرح است.»

طبق گزارش خبرگزاری تاس، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در ادامه به برگزاری گفت‌وگوها درخصوص اف-۱۶ها اشاره کرد.

کی‌یف در اوایل ماه آوریل اعلام کرد پنج گروه از خلبانان اوکراینی در بریتانیا، دانمارک، ایالات متحده و فرانسه برای پرواز با جت‌های جنگنده اف-۱۶ آمریکا آموزش می‌بینند. در پایان اوت ۲۰۲۳، هلند اعلام کرد که ۴۲ فروند اف-۱۶ را به اوکراین منتقل خواهد کرد، در حالیکه کپنهاگ به کی‌یف وعده داده بود که ۱۹ دستگاه از این نوع را تحویل دهد. در این میان، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هم هشدار داد که اف-۱۶ می‌تواند حامل تسلیحات هسته‌ای باشد و مسکو این را در عملیات رزمی خود در نظر خواهد گرفت.

چند روز پیش روزنامه لیبراسیون نوشت ۱۰ خلبان اوکراینی که اکثر آنها هرگز پرواز نکرده‌اند، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جامع مطابق با استانداردهای نیروی هوایی وارد فرانسه شده‌اند.

انتظار می‌رود اف-۱۶های آمریکایی در تابستان امسال وارد اوکراین شود. پس از اتمام دوره آموزشی خود در فرانسه، خلبانان اوکراینی بعد از یک دوره سازگاری چهار ماهه در رومانی، از این جنگنده‌ها استفاده خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم