Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-04@02:34:13 GMT

آموزش : چگونه واتس‌اپ را ایمن‌تر کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۷۸۱۳

آموزش : چگونه واتس‌اپ را ایمن‌تر کنیم؟

ایتنا - ​​​​​​​واتس‌اپ برنامه پیام رسانی است که خود را بسیار ایمن می‌داند و همه پیامها و تماسهای ویدیویی در این اپلیکیشن رمزنگاری سر به سر می شوند که ارتباطات کاربران را غیرقابل رهگیری می‌کند.
با این همه کاربران می توانند با استفاده از قابلیتهای امنیتی بیومتریک شامل اثر انگشت و فیس آی‌دی (تشخیص چهره) گوشی واتس‌اپ خود را ایمن‌تر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب حتی اگر کسی دسترسی فیزیکی به گوشی شما پیدا کرد، پیامهای واتس‌اپ شما امن خواهند ماند.

چگونه واتس‌اپ را در اندروید قفل کنیم؟
۱- واتس‌اپ را در گوشی اندرویدی خود باز کنید.
۲- سه نقطه ای که در گوشه سمت راست بالای صفحه وجود دارد را بزنید و تنظیمات (Setting) را انتخاب کنید.
۳- به حساب (Account) بروید.
۴- به حریم خصوصی (Privacy) بروید.
۵- در انتهای صفحه گزینه قفل اثر انگشت (Fingerprint Lock) را بزنید.
۶- در صفحه "قفل اثرانگشت" باز کردن قفل با اثر انگشت را با کشیدن دکمه به سمت راست فعال کنید. سپس با لمس حسگر با انگشت، اثر انگشت خود را تایید کنید.
۷- انتخاب کنید اگر برنامه را بستید، اپلیکیشن واتس‌اپ پس از چه مدتی باید برای فراهم کردن دسترسی مجدد شما به برنامه فیس آی دی بخواهد. می توانید بین "فورا"، "پس از یک دقیقه" یا "پس از ۳۰ دقیقه" انتخاب کنید.

چگونه واتس‌اپ را در آیفون قفل کنید؟

می‌توانید واتس‌اپ را در آیفون با فیس آی‌دی یا تاچ آی‌دی قفل کنید. هر مدل آیفونی که داشته باشید این کار فرآیند مشابهی دارد.
۱- واتس‌اپ را در آیفون باز کنید.
۲- به گزینه تنظیمات در سمت راست پایین صفحه مراجعه کنید.
۳- وارد بخش حساب شوید.
۴- وارد حریم خصوصی شوید.
۵- در پایین صفحه اسکرین لاک (قفل صفحه) را انتخاب کنید.
۶- در صفحه "قفل صفحه" قابلیت امنیتی فیس آی‌دی یا تاچ آی‌دی را مشاهده خواهید کرد. دکمه را به سمت راست بکشید تا این قابلیت فعال شود.
۷- مدت زمانی که برای ورود مجدد به برنامه در صورت بسته شدن آن باید از فیس آی‌دی استفاده کنید را مشخص کنید. می‌توانید بین گزینه‌های "فورا"، "پس از یک دقیقه"، "پس از ۱۵ دقیقه" یا "پس از یک ساعت" انتخاب کنید.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: واتس اپ پیام رسان آموزش واتس اپ انتخاب کنید اثر انگشت فیس آی دی سمت راست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۷۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مهدی اسماعیلی» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

رویکرد مردم به سمت انتخاب نیروهای ارزشی ولایی و انقلابی است، شاکله مجلس دوازدهم هم مانند یازدهم بوده و اکثر نمایندگان سمت و سوی اصولگرایی خواهند داشت‌.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باتوجه به اهمیت نظام آموزشی کشور که پایه پیشرفت و اساس هر کشوری بوده و با توجه به سابقه دیرینه‌ام در آموزش عالی و آموزش و پرورش، ترجیح می‌دهم در مجلس آینده مانند مجلس یازدهم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فعالیت داشته باشم.

مهمترین رکن آموزش و پرورش مربوط به نیروی انسانی آن است، معلمان نقش کلیدی در نظام تعلیم و تربیت کشور دارند و برای ایجاد انگیزه در معلمان و تأمین کسری آموزش و پرورش باید اهتمام لازم را داشته باشیم.

همچنین مهمترین چالش آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است و سالانه ۶۰ هزار نیرو بازنشسته می‌شوند پس لازم است به شیوه‌های مختلفی این کمبود را برطرف کنیم.

مدارس باید با تکمیل کادر پرورشی، مدیران و معاونان اداره شود؛ بنابراین باید نیروها تأمین شوند تا اثرگذاری و ارتقا کمیت و کیفیت آموزش و پرورش را شاهد باشیم.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش و تحقیقات- و موضوعاتی چون تعجیل در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساماندهی نیروهای انسانی و تدوین محتواهای آموزشی متناسب با زمان حاضر را پیگیری می‌کنم.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

مهاجرت بی رویه‌ای را در شهرهای مختلف استان شاهد هستیم، یکی از عوامل نگه‌داشت جمعیت در هر جامعه‌ای اشتغال پایدار است، پس باید یکی از مهمترین موضوعات لزوم کارآفرینی و اشتغال‌زایی برای افراد جویای کار باشد تا ماندگاری جمعیت را رقم بزند.

تمام تلاش خود را برای ایجاد اشتغال پایدار به کار ببندیم تا از مهاجرت بی‌رویه جلوگیری کرده و شاهد پیشرفت و آبادانی تمام شهرستان‌های استان باشیم.

کد خبر 6092670

دیگر خبرها

  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • دبی باز هم همه را انگشت به دهان کرد!
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • داوری: دلیل قطع همکاری با دمیر محرمانه است/زمان معرفی سرمربی جدید
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان